Çardaklı İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Türkiye Cumhuriyeti´ni ve onun her bir ferdini azami düzeyde önemseyerek; akılcı, bilgili, kültürlü, sorgulayan, araştıran, ahlaklı ve erdemli insanlar yetiştirmek temel vizyonumuzdur. Hissi ve duygusal yönden vatanına, milletine, çevresine ve tüm insanlığa faydalı olabilmeyi düstur edinmiş bireyler yetiştirmek temel amaçlarımızdandır.

Misyon: Milli Eğitim programının genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, eğitim öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli şekilde uygulayıp, öğrencilerin yeteneklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunarak, kendine güvenen, araştırmacı, bilimsel düşünen, akılcı bireyler yetiştireceğiz, öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda gelişmelerini sağlamak için sosyal ve kültürel ortamlar hazırlayıp yaparak yaşayarak- öğrenmenin kalitesini artıracağız.

Başarılar: 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Sınava Giren 8 Öğrenci içinden 1 öğrencimiz Fen Lisesi, 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesi, diğer öğrencilerde Anadolu Lisesi ve normal liselere yerleşmişlerdir.2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında 1 öğrencimiz Fen Lisesi´ne yerleştirilmiştir. 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesi´ne yerleştirilmiştir.

Saatler: 08:30 - 14:50
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce.
Servis Bilgisi: Ulaşım taşımalı olarak yapılmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu: Ortalamanın Üzerindedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Ortalamanın Üzerindedir.
Sportif Etkinlikler: Var.
Bilimsel Etkinlikler: Var.
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK Proje Çalışmaları.
Kontenjan Bilgileri: 150

WEB - https://761853.meb.k12.tr

Adres - Avni Akyol Cad. Nevzat Ayaz Mah. No 77 Çardaklı Kasabası / ATKARACALAR

Öğretim Şekli :Normal Öğretim.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çardaklı Beldesi sınırları içinde yer almaktadır.

Adres - Avni Akyol Cad. Nevzat Ayaz Mah. No 77 Çardaklı Kasabası / ATKARACALAR

Ulaşım Çankırı-İstanbul ana yolu arasında çalışan otobüsler ile ulaşım mümkündür. Çevre illere günün belli saatlerinde ulaşım vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 7 km, il merkezine 65 km uzaklıktadır.